Elbistan Anaokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerlere bağlı,kendine güvenen, İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, Sosyal ilişkilerinde başarılı,Demokratik değerleri benimsemiş, Çevreye ve doğaya duyarlı,Öz bakım becerilerini edinmiş çocuklar yetiştirmek..

Misyon: Biz Elbistan Anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak – yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: 07.30-17.30
Isınma: KalOrifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://elbistananaokulu.meb.k12.tr

Adres - Esentepe mah. Darende cad.Çekmece Sok. Gazi Mustafa Kemal Lisesi karşısı

Yerleşim Yeri - Elbistan Esentepe Mahallesi

Ulaşım Şehiriçi Halk Otobüsleri