Okulumuzda E-Twinning

Okulumuzda 'Kahramanmaraş Çocuk Oyunları eTwinning Projesi' Diğdem Yurdusever öğretmenimiz ve Fadime Öztürk öğretmenimiz tarafından uygulanmaktadır.

17.05.2021 179

Bu proje ile amacımız;

• Ø   Çocukları yaşlarına uygun, birlikte oynayabilecekleri oyunlar oynamaya teşvik etmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak.
  • Ø   Kültürümüze özgü oyun ve oyuncakları nesilden nesle aktarmak.
  • Ø   Oyun yoluyla kuşaklar arası iletişimi sağlamak ve güçlendirmek.
  • Ø   Çocukların iş birliği, paylaşma, problem çözme, dayanışma, haklara sayı gibi tutum ve beceriler geliştirmelerini sağlamak.
  • Ø   İşbirliği içinde kendi oyun materyallerini tasarlamalarına sağlayarak çocukların hayal gücü, yaratıcılıklarını ve özgüvenlerini geliştirmek.
  • Ø   Geleneksel oyunları günümüz araçlarıyla yeniden yorumlayarak yenilikçilik becerisi kazandırmak.
  • Ø   Çocukları dijital oyunlar yerine arkadaşlarıyla oynadıkları sokak oyunlarını tercih etmeleri konusunda teşvik etmektir.

17-05-2021